Zo werk ik

We gaan met concrete situaties op je werk of thuis aan de slag. Waar loop je tegenaan. Het doel is om te onderzoeken welke patronen ineffectief zijn. Patronen die ooit geleerd hebt maar niet meer passen bij de situatie van vandaag. Want als je doet zoals je altijd doet, dan krijg je wat je altijd krijgt. 

We onderzoeken je gedachten, wat je voelt en hoe die elkaar wederzijds beïnvloeden. Ook kijken we naar wat gebeurt er je contact met bijvoorbeeld je collega of je manager. Welke reactie roept het bij jou op. Wanneer dat een heftig emotionele reactie is die niet past bij de situatie, kan dat een reactie zijn op iets uit je verleden.

Wie ben ik als coach

Mijn stijl van coachen is uitdagend. Ik vertel je niet hoe het moet, maar ik help je om zélf je eigen weg te zoeken of je blokkades op te ruimen. Ik combineer denken en voelen en ben een rustige luisteraar met een open blik. Het is belangrijk dat we vanuit vertrouwen kunnen samenwerken. Mensen voelen zich snel vertrouwd bij mij. Mijn kracht is dat ik goed kan aanvoelen wat er bij jou speelt. Ik ga daarbij humor niet uit de weg.

De resultaten van een traject op een rijtje

  • Je hebt meer inzicht in jezelf en je mogelijkheden
  • Je gevoel van zelfrespect en zelfwaardering is gegroeid
  • Je hebt geleerd over belemmerende gedachten en emoties
  • Je bent je bewust van je weg naar een gelukkiger leven
  • Je hebt meer rust in je hoofd en je lijf

De gesprekken

We voeren gesprekken. Maar dat is niet het enige. Soms doen we een oefening. Tussen de gesprekken door ga je zelf aan de slag. Met een huiswerkopdracht bijvoorbeeld een schrijfopdracht of oefen je nieuw gedrag.

Meestal zijn 10 gesprekken van een uur voldoende. We spreken iedere week (of om de veertien dagen) af. Mijn uurtarief is €85,- incl. btw.

Voordat we van start gaan, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Die is altijd gratis. Daarna krijg je een offerte en maken we een overeenkomst met onze afspraken.

Ik werk volgens de ethische code van Phoenix.